אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ארוחה בחצי שעה: קציצות טופו ובורגול

אנחנו מתים על קציצות, אבל מה לעשות שלפעמים, בעיקר בין ארוחת חג אחת לשנייה, הבטן מתחננת למשהו יותר קליל. הפתרון: קציצות צמחוניות של בורגול עם בצל ירוק ונענע, שלא יכבידו עליכם יותר מדי לפני החג הבא

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 17/09/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-30 שקלים

מרכיבים :

250 גרם בורגול

300 גרם טופו, מגורר

חופן נענע, קצוצה

3 יחידות בצל ירוק, קצוץ

2 ביצים

3 כפות קמח

1 כף פירורי לחם

1/2 כפית צ'ילי גרוס

מלח

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 משרים את הבורגול כ-10 דקות במים, מסננים וסוחטים היטב.

 

2 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.

 

3 יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.

 

 * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט 

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו כנפי עוף ברוטב ברביקיו

>> כל המתכונים עד 60 שקל ו-60 דקות