צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
ארוחה בחצי שעה: קציצות טופו ובורגול
אנחנו מתים על קציצות, אבל מה לעשות שלפעמים, בעיקר בין ארוחת חג אחת לשנייה, הבטן מתחננת למשהו יותר קליל. הפתרון: קציצות צמחוניות של בורגול עם בצל ירוק ונענע, שלא יכבידו עליכם יותר מדי לפני החג הבא
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 17/09/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
עלות: כ-30 שקלים
מרכיבים :
250 גרם בורגול
300 גרם טופו, מגורר
חופן נענע, קצוצה
3 יחידות בצל ירוק, קצוץ
2 ביצים
3 כפות קמח
1 כף פירורי לחם
1/2 כפית צ'ילי גרוס
מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 משרים את הבורגול כ-10 דקות במים, מסננים וסוחטים היטב.
2 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.
3 יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!