אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט פסטה וגבינה צפתית

הוא בריא, הוא יפהפה, והכי חשוב - הוא מתובל באיזון מושלם. עשרים דקות, וגם אתם יכולים לשבת מול קערה של סלט פסטה צבעוני וטעים, שגם נראה נפלא

עז תלם | mako אוכל | פורסם 20/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט

250 גרם פסטה קצרה כמו פנה או פוזילי מחיטה מלאה

20 עגבניות שרי, חצויות

1/2 בצל סגול בינוני, פרוס דק

150 גרם עלי בייבי או עלי רוקט

120 גרם גבינה צפתית, חתוכה לקוביות

לרוטב:

3 כפות חומץ בלסמי

3 כפות מיץ לימון

1/4 כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומניחים בצד לקירור.

2 הרוטב: מכניסים את המרכיבים לצנצנת קטנה ומנערים היטב לקבלת רוטב אחיד.

3 הסלט: מערבבים בקערה את הגבינה הצפתית ביחד עם שאר המצרכים לסלט. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

>> בורקס מלוואח וגבינות שיפיל אתכם מהכיסא

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא