צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
סלט פסטה וגבינה צפתית
הוא בריא, הוא יפהפה, והכי חשוב - הוא מתובל באיזון מושלם. עשרים דקות, וגם אתם יכולים לשבת מול קערה של סלט פסטה צבעוני וטעים, שגם נראה נפלא
עז תלם | mako אוכל
| פורסם 20/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
לסלט
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה או פוזילי מחיטה מלאה
20 עגבניות שרי, חצויות
1/2 בצל סגול בינוני, פרוס דק
150 גרם עלי בייבי או עלי רוקט
120 גרם גבינה צפתית, חתוכה לקוביות
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומניחים בצד לקירור.
2 הרוטב: מכניסים את המרכיבים לצנצנת קטנה ומנערים היטב לקבלת רוטב אחיד.
3 הסלט: מערבבים בקערה את הגבינה הצפתית ביחד עם שאר המצרכים לסלט. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
>> בורקס מלוואח וגבינות שיפיל אתכם מהכיסא
הכנתם? ספרו לנו איך יצא