צילום׃ loooby, Istock
פטריות פורטבלו צלויות בגריל
מתכון פשוט ומהיר לתוספת צמחונית, טעימה ואלגנטית לכל ארוחה
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 20/05/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
פטריות פורטבלו
50 מ"ל שמן שומשום
50 מ"ל רוטב סויה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המצרכים בקערה פרט לפטריות.
2 משרים את הפטריות בנוזל שהכנו למשך 10 דקות.
3 מחממים גריל פחמים ושמים את הפטריות על הגריל.
4 צורבים את הפטריות כ-5 דקות מכל צד ומגישים לשולחן כתוספת ירקות.