אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות בטטה ותפוח אדמה

מנה מהירה ומקסימה לארוחת צהריים או ערב קלילה - בלי יותר מדי עבודה, בלי יותר מדי מצרכים. ככה אנחנו אוהבים את האוכל שלנו

| קנור | פורסם 13/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 162 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בטטות בינוניות

1 תפוח אדמה גדול

3 ביצים

1 כוס קמח

1 גבעול סלרי, קצוץ דק

פלפל שחור

3 כפיות אבקת מרק בצל

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מגרדים את הבטטות ותפוח האדמה בפומפייה גסה.

2 מעבירים לקערה ומערבבים עם הביצים, הקמח, הסלרי, הפלפל השחור ומרק הבצל.

3 מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.

4 מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה. מוציאים אל נייר סופג, מקררים ואוכלים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!