צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות בטטה ותפוח אדמה
מנה מהירה ומקסימה לארוחת צהריים או ערב קלילה - בלי יותר מדי עבודה, בלי יותר מדי מצרכים. ככה אנחנו אוהבים את האוכל שלנו
| קנור
| פורסם 13/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 בטטות בינוניות
1 תפוח אדמה גדול
3 ביצים
1 כוס קמח
1 גבעול סלרי, קצוץ דק
פלפל שחור
3 כפיות אבקת מרק בצל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגרדים את הבטטות ותפוח האדמה בפומפייה גסה.
2 מעבירים לקערה ומערבבים עם הביצים, הקמח, הסלרי, הפלפל השחור ומרק הבצל.
3 מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.
4 מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה. מוציאים אל נייר סופג, מקררים ואוכלים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!