צילום׃ עמרי אנדרס צורף
ירקות מוקפצים עם טופו
מנה בריאה, טעימה ומזינה בניחוחות אסייאתים
עמרי אנדרס צורף | mako אוכל
| פורסם 22/04/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
100 גרם טופו
1 גזר
1 פלפל אדום
2 גבעולי בצל ירוק
3 פטריות שמפיניון
קורט שומשום
1 שן שום
שמן קנולה
שמן שומשום
רוטב סויה
מלח ופלפל
2-3 כפות יין – לבן או אדום, תלוי מה יש בבית
אופן ההכנה:
1 בערב לפני: חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ביין.
2 ביום ההכנה: פורסים את השום ומקפיצים בשמן קנולה בווק. קוצצים את הגזר והפלפל לגפרורים.
3 מוסיפים את הגזר והפלפל לווק, מקפיצים 3 דקות.
4 פורסים את הפטריות והבצל ומוסיפים יחד עם הטופו לווק. מתבלים בשמן שומשום, סויה, מלח ופלפל ומקפיצים עוד 2-3 דקות.
5 מפזרים מעט שומשום ומגישים חם.