אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

ירקות מוקפצים עם טופו

מנה בריאה, טעימה ומזינה בניחוחות אסייאתים

עמרי אנדרס צורף | mako אוכל | פורסם 22/04/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

100 גרם טופו
1 גזר
1 פלפל אדום
2 גבעולי בצל ירוק
3 פטריות שמפיניון
קורט שומשום
1 שן שום
שמן קנולה
שמן שומשום
רוטב סויה
מלח ופלפל
2-3 כפות יין – לבן או אדום, תלוי מה יש בבית

אופן ההכנה:

1 בערב לפני: חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ביין.

2 ביום ההכנה: פורסים את השום ומקפיצים בשמן קנולה בווק. קוצצים את הגזר והפלפל לגפרורים.

3 מוסיפים את הגזר והפלפל לווק, מקפיצים 3 דקות.

4 פורסים את הפטריות והבצל ומוסיפים יחד עם הטופו לווק. מתבלים בשמן שומשום, סויה, מלח ופלפל ומקפיצים עוד 2-3 דקות.

5 מפזרים מעט שומשום ומגישים חם.