אוכל
צילום׃ יולה זובריצקי, מאפה ליאון

פשטידת גבינות של בורקס ליאון

מכירים את ליאון מיפו, שעושים את הבורקס הכי טעים בארץ? אז קיבלנו מהם מתכון, ואנחנו שמחים לחלוק אותו אתכם

| מאפה ליאון | פורסם 27/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 168 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם גבינות (בולגרית, כחושה וקשקבל - לפי הטעם)

4 עלים של בצק פילו

שמן למריחה

מעט מלח

חצי כוס חלב

ביצה

מעט קצח

אופן ההכנה:

1 מורחים את עלי הפילו במעט שמן.

2 מסדרים שני עלי פילו בתחתית התבנית, ושופכים את תערובת הגבינות. מכסים בשני עלי פילו נוספים.

3 טורפים את הביצה עם החלב ושופכים על הפשטידה.

4 אופים 45 דקות ב-160 מעלות.

* לפשטידה בסגנון בלקני מוסיפים למלית כרשה קצוצה אחת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

לעמוד הפייסבוק של מאפה ליאון>> לכל המתכונים לשבועות