אוכל
צילום׃ דנה מאירזון

פסטה ברוטב פסטו

רצועות קישואים ברוטב פסטו - תחליף בריא, טעים ודיאטטי

שירלי בר | mako | פורסם 11/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 קישואים
3 כוסות בזיליקום טרי
1 כוס אגוזי מלך טחונים
2 שיני שום
½ כפית מלח ים טבעי
1 כפית שמן זית

אופן ההכנה:

1 קולפים הקישואים , וממשיכים באותה פעולת קילוף על מנת ליצור רצועות דקות.

2 להכנת הרוטב מכניסים את כל המרכיבים (מלבד הקישואים) לתוך מעבד מזון וטוחנים.

3 שופכים את הרוטב מעל רצועות הקישואים ומערבבים היטב.