טבעות תפוחי אדמה וגבינה מטוגנות
הטבעות האלה הן פשוט קטסטרופה: מושחתות, מטוגנות, עם גבינה נמתחת כמו שרואים רק באינסטגרם, ובעיקר כל כך טעימות שמרגע שהתחלתם לנשנש אותן אין שום סיכוי שתפסיקו
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
5 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים
2 כפות גדושות קורנפלור
כפית מלח
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית שום גבישי
100 גרם מוצרלה מגוררת
לציפוי ולטיגון:
3 כפות קמח
שלושת רבעי כוס מים עם מעט מלח
פירורי לחם או פאנקו
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
1 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומצננים.
2 מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
3 מוסיפים את הקורנפלור והתבלינים ולשים עד שמתקבל בצק נעים.
4 מוסיפים את המוצרלה המגוררת, לשים עד איחוד ומוודאים שהבצק קר לחלוטין.
5 לוקחים כף מלאה מהבצק ויוצרים נחש קצר. מועכים מעט עם האצבעות וסוגרים לטבעת (או לחלופין יוצרים כדורים עגולים).
6 הטיגון: מערבבים בקערה את הקמח והמים.
7 מוודאים שהטבעות קרות ויציבות וטובלים בבלילת הקמח. בעזרת מזלג מעבירים לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעות מצופות היטב.
8 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
בתיאבון!