אוכל
צילום׃ פאני דוד, mako אוכל

חביתת מלאווח

אחרי החביטורטי ושלל מנות הביצה והטורטייה שידענו בחודשים האחרונים, הגיע הזמן לפנות את הדרך לכוכבת הבאה של ארוחות הערב: מנת פילו, ביצה וקצת גבינה צהובה, בשביל הקטע. כמה שזה טעים, שאלוהים יעזור

פאני דוד | mako אוכל | פורסם 23/05/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 182 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

מעט שמן, לטיגון

3 דפי פילו

1 ביצה

1 כף שמנת לבישול

מלח

מעט גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

1 משמנים את המחבת ומחממים כדקה. מניחים שני עלי פילו.

2 טורפים את הביצה עם השמנת לבישול, ממליחים ושופכים על עלי הפילו. מפזרים גבינה מגוררת.

3 מציצים מתחת לעלים. כשרואים שהם שחומים יפה מלמטה מניחים עוד עלה פילו מלמעלה, סוגרים מעט מהצדדים והופכים.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

חביתת מלאווח - הגשה (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
חביתת מלאווח - הגשה|צילום: פאני דוד, mako אוכל

4 מקפלים לחצי ואז לעוד חצי, ומשחימים קצת במחבת.