צילום׃ פאני דוד, mako אוכל
חביתת מלאווח
אחרי החביטורטי ושלל מנות הביצה והטורטייה שידענו בחודשים האחרונים, הגיע הזמן לפנות את הדרך לכוכבת הבאה של ארוחות הערב: מנת פילו, ביצה וקצת גבינה צהובה, בשביל הקטע. כמה שזה טעים, שאלוהים יעזור
פאני דוד | mako אוכל
| פורסם 23/05/21
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
מעט שמן, לטיגון
3 דפי פילו
1 ביצה
1 כף שמנת לבישול
מלח
מעט גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
1 משמנים את המחבת ומחממים כדקה. מניחים שני עלי פילו.
2 טורפים את הביצה עם השמנת לבישול, ממליחים ושופכים על עלי הפילו. מפזרים גבינה מגוררת.
3 מציצים מתחת לעלים. כשרואים שהם שחומים יפה מלמטה מניחים עוד עלה פילו מלמעלה, סוגרים מעט מהצדדים והופכים.
בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם
4 מקפלים לחצי ואז לעוד חצי, ומשחימים קצת במחבת.