צילום׃ istockphoto
מרק תאילנדי
מרק עם טופו פטריות וחלב קוקוס
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 06/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כפות שמן קנולה
שורש זנגביל שלם
חבילת טופו חתוכה לקוביות
2 כפות כוסברה קצוצה
בצל ירוק
2 לימונים סחוטים + לגרד כמות של כפית מהקליפה
לימונית
1 קופסאת חלב קוקוס
חבילת פטריות
מלח ופלפל
אבקת צ'ילי
אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות: פטריות, בצל ירוק וזנגביל ולטגן בשמן קנולה בסיר מרק. להוסיף את קוביות הטופו. להוסיף ליטר וחצי מים, להביא לרתיחה, להוסיף כוסברה, לימון, אבקת צ'ילי לפי הטעם, להנמיך את האש, להוסיף את חלב הקוקוס, לחמם על אש נמוכה כחצי שעה. לתקן תיבול לפני הגשה ולהוסיף פלפל ומלח.