אורז מלא מוקפץ
תוספת טעימה עם טופו וג'ינג'ר
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כף שמן זית
בצל קטן קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
חבילת טופו חתוך לקוביות
4 כוסות אורז מלא מבושל מקורר
3 כפות רוטב סויה
חצי כוס אפונה מבושלת
2 כפות כוסברה קצוצה
כפית שמן שומשום כהה
אופן ההכנה:
בווק או במחבת עמוק מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ומערבבים. מוסיפים את הטופו והאורז ומערבבים. מוסיפים את רוטב הסויה, אפונה, כוסברה ושמן שומשום, מערבבים היטב ומגישים חם.