אוכל
צילום׃ אורי שביט, mako אוכל

גלידת בננות, שוקולד ואגוזים טבעונית

בננות בשלות שהוקפאו הן הבסיס המושלם לגלידה ביתית טרייה שמכינים בצ'יק צ'ק. אין בה מוצרי חלב, היא טבעונית, פרווה ובריאה מכל הכיוונים. אז תכינו אותה עוד היום?

אורי שביט | אלפרו | פורסם 07/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

3-4 בננות בשלות, פרוסות וקפואות

1/4 כוס משקה אגוזי לוז או חלב סויה רגיל

50 גרם שוקולד מריר איכותי

1/4 כוס אגוזי לוז, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1 מניחים את הבננות הקפואות במעבד מזון. מוסיפים את משקה האגוזים או את חלב הסויה והשוקולד, ומעבדים עד לקבלת גלידה סמיכה וחלקה.

2 מוסיפים את האגוזים הקצוצים, מערבבים בעזרת כף ומגישים מיד.

>> לכל המתכונים הטבעוניים שלנו

* המתכון באדיבות אלפרו