צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
סלט עדשים וטופו
סלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו
מיכל נוי | mako אוכל
| פורסם 07/04/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
1/3 כוס עדשים ירוקות, לא מבושלות
3 פלפלים מכל מיני צבעים
100 גרם טופו
כפית שמן זית
4 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את העדשים בשלושת-רבעי כוס מים עד לריכוך מלא (בערך 20 דקות אחרי הרתיחה).
2 חותכים את הפלפלים והטופו לקוביות.
3 מעבירים את העדשים לצלחת עמוקה (אפשר כשהן עדיין חמות). מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון לפי טעם, ומערבבים.
4 מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* מיכל נוי דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה