אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים

הנה משהו שלא חשבתם לעשות עם ברוקולי - לבשל אותו ממש ממש מעט, רק עד שהוא נעשה ירוק בוהק, ולצוות לרוטב קרמי של חמאת בוטנים, סויה, ג'ינג'ר ולימון. נסו, רק אל תשכחו לחזור לספר

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 14/02/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ראשי ברוקולי מפורקים לפרחים

2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

בצל לבן או סגול, פרוס דק

מעט צ'ילי טרי ירוק, פרוס דק

שומשום לבן, לקישוט

לרוטב חמאת בוטנים:

2 כפות גדושות חמאת בוטנים

מיץ מלימון אחד

חצי כפית צ'ילי גרוס יבש

2 כפות רוטב סויה

2 ס"מ ג’ינג’ר מגורר

2 כפות שמן זית

כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:

1 חולטים את הברוקולי במים רותחים 2 דקות, רק עד שהוא מקבל צבע ירוק זרחני. מסננים.

2 מערבבים את פרחי הברוקולי עם הבצלים והצ'ילי.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

3 מערבבים היטב את כל מרכבי הרוטב ומזלפים מעל בנדיבות. מקשטים בשומשום ומגישים.