אוכל
צילום׃ MariaKovaleva, ShutterStock

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

כולם מכינים שעועית ירוקה ברוטב אדום, אבל לא כולם מכינים את זה כל כך טעים. אחרי שטעמנו את זו של מסעדת הום-מייד הבנו שיש כאן משהו מיוחד, ומיד ביקשנו את המתכון - פשוט פשוט, אבל מנצח

| home made | פורסם 21/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 796 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה של שעועית ירוקה עדינה קפואה (300 גרם)

כף שמן זית לטיגון

1 בצל גדול, קצוץ

3-4 שיני שום, קצוצות

2-3 עגבניות טריות, קצוצות גס (כ-300 גרם)

1 כף רסק עגבניות

כפית סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא הופך לשקוף.

2 מוסיפים את השום הקצוץ, העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים.

3 מוסיפים מעט מים, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך שעה, עם ערבוב מדי פעם.

4 אחרי שעה מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת.

5 מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.

* תודה ל-home made על המתכון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!