אוכל
צילום׃ נופר יערי, לא על החסה לבדה

סלט פלפלים צלויים

סלט מעולה של פלפלים קלויים, עם תיבול בסיסי שממצה מהם את מיטב הטעם

נופר יערי | לא על החסה לבדה | פורסם 11/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 162 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2-3 פלפלים (אני מאוד אוהבת את השושקה המאורכים, אבל אפשר בכיף גם אדומים/כתומים)

2 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון (או יותר, אם אוהבים חמוץ)

מלח

קצת שמן זית

אופן ההכנה:

1 צולים את הפלפלים על הגריל בשלמותם, עד שהם רכים מכל הכיוונים וקצת שרופים.

2 מורידים מהאש ומסירים את הקליפה בסכין (כי זה חם מדי בידיים, אבל חייבים - אחרת הקליפה נדבקת לנצח נצחים). אפשר גם לסגור אותם בסיר או שקית, ואז הם יתקלפו בקלות.

3 פורסים את בשר הפלפלים לרצועות ומערבבים עם שאר המרכיבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!