צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תבשיל דלעת וגרעיני דלעת בקינמון עם אורז לבן
תוספת מהממת שמתאימה לכל מנה עיקרית, מוגשת על אורז לבן ומשדרגת כל ארוחה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 03/09/12
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 בצלים, פרוסים לפרוסות
50 גרם גרעיני דלעת
500 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
2-3 שיני שום, קצוצות
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן עוד כ-8 דקות על אש נמוכה.
2 מוסיפים את גרעיני הדלעת וממשיכים לטגן.
3 מוסיפים את הדלעת ואת שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה 18-20 דקות, עד שהדלעת רכה.
4 מגישים על אורז לבן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!