אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל דלעת וגרעיני דלעת בקינמון עם אורז לבן

תוספת מהממת שמתאימה לכל מנה עיקרית, מוגשת על אורז לבן ומשדרגת כל ארוחה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 03/09/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בצלים, פרוסים לפרוסות

50 גרם גרעיני דלעת

500 גרם דלעת, חתוכה לקוביות

2-3 שיני שום, קצוצות

2 כפות סילאן

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן עוד כ-8 דקות על אש נמוכה.

2 מוסיפים את גרעיני הדלעת וממשיכים לטגן.

3 מוסיפים את הדלעת ואת שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה 18-20 דקות, עד שהדלעת רכה.

4 מגישים על אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה