אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

בורגול עם עגבניות

בורגול לבד לא נחשב מנה, ומה לעשות שלא תמיד יש כוח להשקיע בבצל מטוגן, שלא לדבר על פטריות ושאר גוזלי זמן. בימים כאלה אנחנו מתקתקים את התוספת הזאת: בורגול, עגבניות, קצת שום, שמן זית ומלח. סה טו

ברק יחזקאלי | במהירות הברק | פורסם 28/01/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מעט שמן זית

שן שום

2 כוסות בורגול גס

3 כוסות מים רותחים

מלח

2 עגבניות, חתוכות לקוביות

אופן ההכנה:

1 מחממים מעט שמן זית בסיר, מועכים את שן השום ומוסיפים.

2 מוסיפים את הבורגול ומטגנים קלות.

3 מוסיפים את המים, המלח והעגבניות.

4 מערבבים, מכסים את הסיר במגבת ומניחים ל-15 דקות.