צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
סלט אטריות שעועית עם טופו
ארוחה ב-10 דקות עבודה: מנה צמחונית וטבעונית שקל להכין וכיף גדול לאכול. והבונוס: שובע בלי תחושת כובד
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 14/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת אטריות שעועית
חבילת טופו, חתוכה לקוביות
מעט שמן שומשום
סלסילת פטריות שמפיניון
2 ענפי סלרי, חתוכים דק
1 בצל סגול, פרוס דק
10 עגבניות שרי
לרוטב:
3 כפות שמן שומשום
5 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש או סילאן
מעט מלח (זהירות, הסויה מלוחה)
אופן ההכנה:
1 מניחים את האטריות בכלי גדול ויוצקים עליהן מים רותחים עד לכיסוי מלא. לאחר כ-5 דקות מסננים, שוטפים, ובעזרת הידיים או סכין חותכים את האטריות לשניים.
2 מקפיצים את הטופו במחבת עם מעט שמן שומשום כ-5 דקות, עד להזהבה.
3 מערבבים בכלי את כל מרכיבי הרוטב.
4 מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה ויוצקים מעל את הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!