אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלט אטריות שעועית עם טופו

ארוחה ב-10 דקות עבודה: מנה צמחונית וטבעונית שקל להכין וכיף גדול לאכול. והבונוס: שובע בלי תחושת כובד

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 14/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת אטריות שעועית

חבילת טופו, חתוכה לקוביות

מעט שמן שומשום

סלסילת פטריות שמפיניון

2 ענפי סלרי, חתוכים דק

1 בצל סגול, פרוס דק

10 עגבניות שרי

לרוטב:

3 כפות שמן שומשום

5 כפות רוטב סויה

3 כפות דבש או סילאן

מעט מלח (זהירות, הסויה מלוחה)

אופן ההכנה:

1 מניחים את האטריות בכלי גדול ויוצקים עליהן מים רותחים עד לכיסוי מלא. לאחר כ-5 דקות מסננים, שוטפים, ובעזרת הידיים או סכין חותכים את האטריות לשניים.

2 מקפיצים את הטופו במחבת עם מעט שמן שומשום כ-5 דקות, עד להזהבה.

3 מערבבים בכלי את כל מרכיבי הרוטב.

4 מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה ויוצקים מעל את הרוטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!