צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
מג'דרה
מנה משובחת של אורז מלא עם עדשים מונבטות. תוספת בריאה, טעימה ומשביעה
ציונה מלמן | ברפוד
| פורסם 07/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 כוסות אורז מלא
4 כוסות מים
כוס עדשים מונבטות
2 בצלים בינונים, קצוצים
כף שמן קוקוס
חצי כפית כמון
חצי כפית חוויאג'
חצי כפית קינמון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האורז במים עד רתיחה.
2 מנמיכים את האש ומניחים להתבשל עד שכמעט כל המים מתאדים (כ-45 דקות).
3 מוסיפים את העדשים המונבטות ומחכים שכל המים יתאדו. מכבים את האש ומשאירים 5 דקות בסיר סגור.
4 בינתיים מקפיצים את הבצל קצוץ בשמן קוקוס, עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עם האורז.
* המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!