אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

מג'דרה

מנה משובחת של אורז מלא עם עדשים מונבטות. תוספת בריאה, טעימה ומשביעה

ציונה מלמן | ברפוד | פורסם 07/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 כוסות אורז מלא

4 כוסות מים

כוס עדשים מונבטות

2 בצלים בינונים, קצוצים

כף שמן קוקוס

חצי כפית כמון

חצי כפית חוויאג'

חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האורז במים עד רתיחה.

2 מנמיכים את האש ומניחים להתבשל עד שכמעט כל המים מתאדים (כ-45 דקות).

3 מוסיפים את העדשים המונבטות ומחכים שכל המים יתאדו. מכבים את האש ומשאירים 5 דקות בסיר סגור.

4 בינתיים מקפיצים את הבצל קצוץ בשמן קוקוס, עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עם האורז.

* המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לפסח