אוזני המן פרווה – המתכון המנצח
הבצק הפרווה הזה לאוזני המן הולך לעבוד אצלכם קשה בפורים השנה, אבל זה לא נגמר שם: אנחנו יותר מממליצים לכם לאמץ אותו להכנת מגולגלות פרווה לאורך כל השנה
יעל קצב | mako
| פורסם 09/03/25
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-25 אוזני המן:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
רבע כוס אבקת סוכר או חצי כוס סוכר רגיל
חצי כוס שמן
1 כוס שמנת צמחית להקצפה
למילוי:
שוקולד למריחה פרווה
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 הבצק: מערבבים בקערה כל המרכיבים לקבלת בצק אחיד.
3 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של חצי ס"מ, וחורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
4 מניחים כפית של ממרח שוקולד במרכז כל עיגול, מקפלים את הקצוות לצורת אוזן המן ומהדקים. אם אתם מרגישים שהבצק רך מדי הכניסו אותו למקרר ל-10 דקות, ותוכלו להמשיך לעבוד איתו בקלות.
5 מסדרים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-17 דקות. שימו לב שאוזני ההמן יישארו לבנות ורכות גם בסוף האפייה. הן יתקשו מחוץ לתנור.
6 מצננים את אוזני ההמן ומפזרים אבקת סוכר.


ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!