אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"

סלט סלק טורקי

סלט הסלק הקלאסי הוא אחד הסלטים החביבים עלינו, אבל גם אותו אנחנו אוהבים לשדרג מדי פעם בטעמים חדשים. בזכות רון יוחננוב למדנו איך לתת לו טאץ' טורקי, ואנחנו מאוהבים

רון יוחננוב | "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" | פורסם 12/05/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4-3 סלקים, קלופים ומבושלים (או סלקים בוואקום)

4 שיני שום, כתושות

2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

2 כפות שמן

2 כפות רכז רימונים

2-1 כפות סילאן

1 כפית כמון

חצי כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה דק

2 כפות לימון (אם רוצים)

מלח

פלפל שחור

לעיטור:

50 גרם פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה:

1 חותכים את הסלקים לקוביות ומניחים בקערה.

2 מוסיפים את השום, הבצל הירוק, השמן, רכז הרימונים, הסילאן, הכמון והפטרוזיליה או הכוסברה, ואם רוצים גם את הלימון, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.

3 מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.

>> המתכון מתוך הספר "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". 139 שקלים (במבצע: 99 שקלים). לרכישת הספר