אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מרק מיסו וירקות

במרק הזה יש רכיבים עם שמות של ארצות רחוקות, ובכל זאת לוקח פחות מחצי שעה להכין אותו. לא סיבה נהדרת לנסות?

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

את המרק הזה אני אוהבת במיוחד, ולכן כל כך שמחתי לגלות שהוא ממש פשוט וקל להכנה.

 

מרכיבים (5 מנות):

1 בצל קצוץ

8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות

1 גזר חתוך לקוביות

5 כוסות מים (כוס מים שווה ל-240 מ"ל)

חתיכה קטנה של אצת קומבו (לא חובה)

5 כפות מיסו לבן

כף אצות וואקמה

200 גרם טופו טרי

3 ענפים בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ואצת הקומבו ומביאים לרתיחה.

2 מוציאים את אצת הקומבו מהמים וזורקים.

3 מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות הוואקמה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4 יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

>> בשבוע שעבר הכנו מרק  נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק