אוכל
צילום׃ ליזי כהן

החרוסת של סבתא דבורה

חרוסת שנעשית באהבה ולפי הרגש. המתכון שמובא כאן הוא הבסיס, אפשר לאלתר ולהוסיף אליו עוד דברים שטעימים לכם או לחזק טעמים נבחרים

דבורה שפיר | mako אוכל | פורסם 27/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם אגוזים טחונים

4 תפוחי עץ מתוקים קלופים

סוכר

קינמון

יין אדום מתוק (מומלץ ורמוט)

תוספות לבחירתכם: שקדים, תמרים, בננה ועוד - כיד הדמיון הטובה.

אופן ההכנה:

1 את תפוחי העץ מגררים בפומפייה או במעבד מזון.

2 מערבבים את תפוחי העץ עם הסוכר, הקינמון והיין האדום. טועמים מתקנים תיבול אם צריך ומתחילים להוסיף כל מה שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!