צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
הסוג החדש והבריא של לביבת הירק: עדשים ושומר
מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל, מטגנים במחבת ומקבלים לביבות טעימות ובריאות שלא הכרתם קודם
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 10/09/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס עדשים ירוקות שהושרו ללילה
רבע כוס בורגול שהושרה במים רותחים
שומר
בצל
מלח
פלפל
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
שמן קוקוס
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל.
2 מתבלים, מחממים במחבת שמן קוקוס ומטגנים משני הצדדים את הלביבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.