אוכל
צילום׃ Ahanov Michael, ShutterStock

כרוב ברוטב עגבניות

מנה טעימה וקלה להכנה על בסיס הירק האהוב

אור גץ | mako | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 215 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

בצל, קצוץ

מעט שמן לטיגון

חצי כרוב, חתוך לרצועות דקות

קופסת רסק עגבניות

חצי כוס מים

כף מיץ לימון

חצי כפית סוכר

מלח

פלפל לבן

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.

2 מוסיפים את הכרוב ומאדים תוך ערבוב כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך.

3 מוסיפים את רסק העגבניות, המים, מיץ הלימון, הסוכר, המלח והפלפל, מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.