אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט עגבניות של קיץ

הקיץ כבר כאן, אי אפשר להתווכח עם המזגנים שהתחילו לתת עבודה. אחת הדרכים האהובות עלינו לקבל את החום הקשה היא עם קערת סלט גדול טרי ופשוט: בלי גבינה או קרוטונים - רק עגבניות, פטרוזיליה וקצת צ'ילי לחריפות

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 29/05/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 עגבניות בשלות (אם אפשרי - בשלל צבעים)

כוס פטרוזיליה, קצוצה דק

צ'ילי אדום קטן, פרוס

לרוטב:

3 כפות שמן זית

2 כפות חצי לימון סחוט

מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה:

1 חותכים את העגבניות לחתיכות גסות ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה הקצוצה והצ'ילי. 

3 מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומגישים. 

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!