צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
עלי חוביזה מטוגנים ועשבים טריים
גם אתם נשנשתם חוביזה להנאתכם כשהייתם קטנים? הנה הזדמנות לקצת נוסטלגיה: עלי חוביזה שטוגנו קלות בשמן זית ביחד עם עירית ועולש טריים. עשרים דקות ואתם ירוקים לחלוטין
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/03/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
עלי חוביזה
1 בצל קצוץ
שמן זית
זעתר
עולש
עירית
שמן זית
סומאק
בורגול
אופן ההכנה:
1 קוצצים את החוביזה. במחבת מטגנים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את החובזה לבצל.
2 הסלט: בקערה מערבבים זעתר, עולש, עירית ובצל עם שמן זית וסומאק. מערבבים קלות עם הידיים. מוסיפים את סלט החוביזה ומערבבים יחד עם הבורגול.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.