אוכל
צילום׃ קרן ביטון כהן, mako אוכל

סלט בורגול וחמוציות מיובשות עם עשבי תיבול טריים

מתכון לסלט מזין ומפנק עם בורגול, חמוציות ומגוון עשבים ירוקים

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 06/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 617 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 כוס בורגול דק

שתי כוסות עשבי תיבול טריים כמו נענע, כוסברה, סלרי, פטרוזיליה ובצל ירוק

בצל סגול קטן

חופן קטן חמוציות מיובשות

מלפפון בגודל בינוני

רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי

5-3 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מכסים את הבורגול במים פושרים ומשרים למשך 20 דקות. מעבירים למסננת וסוחטים.

2 קוצצים היטב את עשבי התיבול, ואת המלפפון והבצל חותכים לקוביות קטנטנות (הכי קטנות שאתם יכולים).

3 מערבבים את הבורגול עם שאר המרכיבים בקערה, ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> והנה מתכון לחמין טבעוני