צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
גלידת שוקו בננה ביתית ומהירה
עשו לעצמכם טובה, זרקו כמה בננות לפריזר מבעוד מועד, כך תוכלו להכין גלידה ביתית מעולה בדקות. בלי תוספת סוכר, בלי מייצבים ואפילו בלי מוצרי חלב - כמה סיבובים במעבד המזון ויש לכם גלידה על המקום
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 01/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 בננות בשלות, קפואות
2 כפיות קקאו
1 כף סילאן
לקישוט:
שבבי שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה:
1 חותכים כל בננה ל-3-4 חלקים ושמים במעבד המזון.2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.3. מפזרים את שבבי השוקולד ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.