אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

"גפילטע פיש" טבעוני

הגרסא הטבעונית למנת הדג המסורתית - ללא מוצרים מן החי, עם הטעם והמרקם המושלמים

ציונה מלמן | ברפוד | פורסם 03/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

לקציצות:

2 כוסות שקדים, מושרים במים במשך 8 שעות ומסוננים (אין צורך לקלף)

1 כוס אגוזי פקאן

2 גזרים, חתוכים

2 גבעולי סלרי, פרוסים

1 כף בצל, קצוץ

1/4 כפית מלח

2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה

 

לקישוט:

12 עיגולים דקים של גזר

לחזרת:

2 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות

1 כפית גדושה אבקת ווסאבי

1 כפית מיץ לימון טרי

1 כפית ג'ינג'ר, קצוץ

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.

2 מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים עם הקציצות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

• המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999

>> כל המתכונים לפסח