צילום׃ Natasha Breen, ShutterStock
גזרים צבעוניים צלויים
בשביל מה נוצרו הגזרים הצבעוניים אם לא כדי שנוכל להכין מהם תוספת מרהיבה באפס מאמץ? אז יאללה, בבקשה (תנו לתפוחי האדמה חופש שבוע אחד, לא יקרה כלום)
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 21/02/22
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת גזרים צבעוניים, שטופים היטב (עם הקליפה)
4-3 כפות שמן זית
כפית צ'ילי חריף גרוס (לא חובה)
1 כף מלח גס
כפית זרעי כוסברה
1 כף סירופ מייפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים היטב את הגזרים עם שאר המרכיבים.
3 מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים חצי שעה, עד שהגזרים רכים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!