אוכל
צילום׃ אסתי רותם, ifeel

מרק תירס

מרק תירס מתקתק שמתאים לילדים, עם עקיצת ג'ינג'ר מפתיעה (שאפשר לוותר עליה אם הילדים בררניים מדי)

אסתי רותם | ifeel | פורסם 10/01/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

2 בצלים, קצוצים

2 כפות שמן קנולה

1/2 כפית שורש ג'ינג'ר טרי, מגורר

4 כוסות גרגירי תירס קפואים או טריים

5 כוסות מים

3 ענפי סלרי (עם העלים)

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מאדים את הבצלים בשמן בסיר עד שהם שקופים. מוסיפים את שורש הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה.

2 מוסיפים את גרגירי התירס, המים והסלרי, מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.

3 מוציאים כוס אחת מתוכן המרק ללא נוזלים ושומרים בצד.

4 מתבלים במלח ובפלפל. מרסקים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית סמיכה בעלת מרקם גס.

5 מחזירים לסיר את הכוס שנשמרה בצד, מערבבים ומתקנים תיבול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!