אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט מנגולד

סלט חם בריא וטעים, עם עלי מנגולד טריים והמון טעמים, ישר מהמטבח של השף אבי לוי, מסעדת המוציא

אבי לוי | מסעדת המוציא | פורסם 24/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 363 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילה עלי מנגולד (כחצי ק"ג)

שמן זית

1 כף שום כתוש

חצי כף כמון

חצי כף פפריקה מתוקה

1 כפית שאטה גרוס

מלח ים אטלנטי

כרבע כוס מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את השום הכתוש עד לקבלת צבע זהוב.

2 מוסיפים לשמן את הכמון, הפפריקה, השאטה ומלח הים.

>> כל המתכונים לראש השנה

3 חותכים את המנגולד לרצועות דקות.

4 מבשלים את המנגולד בסיר עם מים רותחים כ-5 דקות, ומסננים.

5 מוסיפים את המנגולד למחבת עם השמן והתבלינים.

6 מטגנים למשך 5 דקות נוספות על להבה בינונית.

7 מוסיפים את הלימון, מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!