צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
סלט מנגולד
סלט חם בריא וטעים, עם עלי מנגולד טריים והמון טעמים, ישר מהמטבח של השף אבי לוי, מסעדת המוציא
אבי לוי | מסעדת המוציא
| פורסם 24/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חבילה עלי מנגולד (כחצי ק"ג)
שמן זית
1 כף שום כתוש
חצי כף כמון
חצי כף פפריקה מתוקה
1 כפית שאטה גרוס
מלח ים אטלנטי
כרבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את השום הכתוש עד לקבלת צבע זהוב.
2 מוסיפים לשמן את הכמון, הפפריקה, השאטה ומלח הים.
3 חותכים את המנגולד לרצועות דקות.
4 מבשלים את המנגולד בסיר עם מים רותחים כ-5 דקות, ומסננים.
5 מוסיפים את המנגולד למחבת עם השמן והתבלינים.
6 מטגנים למשך 5 דקות נוספות על להבה בינונית.
7 מוסיפים את הלימון, מערבבים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!