צילום׃ חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
מרק שורבה
שורבה מקרונה, מרק שורבה או פשוט שורבה - אין מנה יותר מתאימה ליום קריר. שילוב מושלם של מרק ופסטה, ואחת המנות הכי מנחמות וכיפיות לצהריים או לערב, כשסוף סוף החורף מורגש
חנושה (בת חן שמעיה) | mako
| פורסם 17/12/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3-4 מנות:
3 כפות שמן זית
8 שיני שום קצוצות
2 פלפלים חריפים ארוכים, חתוכים
כף פפריקה מתוקה
כף שטוחה פפריקה חריפה
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
מכל רסק עגבניות קטן (100 גרם)
2 עגבניות מגורדות
כף סוכר
1.5–2 ליטר מים חמים
חצי חבילת פסטה
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן זית בסיר רחב, מוסיפים שום ופלפלים חריפים ומטגנים קלות.
2 מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים היטב כדי לפתוח אותם בשמן.
3 מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מגורדות, מערבבים ומטגנים כמה דקות.
4 מוסיפים כף סוכר ומערבבים.
5 מוסיפים 1.5–2 ליטר מים חמים ומביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים עד שהפסטה רכה והרוטב מצטמצם (10-15 דקות).
מומלץ להגיש עם מעט לימון סחוט מעל.

בתיאבון!




