אוכל
תמונת AVI׃ mako

סורבה לימון על פירות טריים ושקדים מסוכרים בגרידת לימון

גלידה ביתית בטעם ליים מתוק, מוגשת עם שקדים מסוכרים על מצע פירות חמצמצים

מיה בן צבי | מאסטר שף | פורסם 27/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסורבה:

700 מ"ל מים

200 גרם סוכר

100 מ"ל מיץ ליים

לשקדים המסוכרים:

3 כפות סוכר

כפית שמן נבט אורז

2 כפיות מולסה

1/2 כוס שקדים פרוסים

גרידה מליים אחד

אופן ההכנה:

1 סורבה: מערבבים היטב את כל החומרים, ומעבירים למכונת גלידה.

2 שקדים מסוכרים: ממיסים את הסוכר, מוסיפים את שמן נבט האורז, מולסה, שקדים וגרידת ליים. ממשיכים לחמם עוד כמה דקות. מסירים מהאש, מקררים ומפוררים ביד לפירורים גדולים.

3 ההגשה: מסדרים על צלחת פירות חמצמצים, מעליהם כדורי סורבה ומסביב שקדים מסוכרים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!