תמונת AVI׃ mako
סורבה לימון על פירות טריים ושקדים מסוכרים בגרידת לימון
גלידה ביתית בטעם ליים מתוק, מוגשת עם שקדים מסוכרים על מצע פירות חמצמצים
מיה בן צבי | מאסטר שף
| פורסם 27/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לסורבה:
700 מ"ל מים
200 גרם סוכר
100 מ"ל מיץ ליים
לשקדים המסוכרים:
3 כפות סוכר
כפית שמן נבט אורז
2 כפיות מולסה
1/2 כוס שקדים פרוסים
גרידה מליים אחד
אופן ההכנה:
1 סורבה: מערבבים היטב את כל החומרים, ומעבירים למכונת גלידה.
2 שקדים מסוכרים: ממיסים את הסוכר, מוסיפים את שמן נבט האורז, מולסה, שקדים וגרידת ליים. ממשיכים לחמם עוד כמה דקות. מסירים מהאש, מקררים ומפוררים ביד לפירורים גדולים.
3 ההגשה: מסדרים על צלחת פירות חמצמצים, מעליהם כדורי סורבה ומסביב שקדים מסוכרים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!