אוכל
צילום׃ נטלי הולדינג, Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג

קישואים ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים וטבעוניים עם קינואה ואורז ברוטב עגבניות מעלף. נסו אותם, ולא תאמינו כמה שהבשר לא חסר

נטלי הולדינג | Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג | פורסם 03/03/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 110 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3 כפות שמן זית כתית מעולה

בצל גדול, מגורר

5 שיני שום, קצוצות

4 קישואים (או זוקיני)

2 עגבניות בינוניות, מגוררות או קצוצות דק

כף שטוחה פפריקה

3 כפות רסק עגבניות

קורט מלח

קורט פלפל שחור או פלפל אנגלי

חצי כפית שטוחה קינמון טחון

5 עלי דפנה, יבשים או טריים

למילוי:

5 כפות שטוחות קינואה (55 גרם)

חצי כוס אורז בסמטי מובחר (100 גרם)

חצי בצל גדול, מגורר

שן שום, קצוצה

כפית שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור או פלפל אנגלי

חצי כפית שטוחה כורכום טחון

חצי כפית שטוחה קינמון טחון

כפית טרגון מיובש

חצי כפית צ'ילי יבש גרוס

צרור קטן של אורגנו טרי, קצוץ

חצי כפית אבקת מרק ירקות

4 כפות מים (40 מ”ל)

צרור כוסברה, קצוץ (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן זית. במקביל, מקלפים ומרוקנים את תכולת הקישואים ושמים בצד.

2 מוסיפים מעט מים רותחים לסיר, כדי שהבצל והשום יוסיפו להתבשל ולא יישרפו.

3 מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, וממלאים את הקישואים.

4 ממשיכים עם הרוטב: מוסיפים לסיר את העגבניות ואת כל שאר המרכיבים, ומביאים לרתיחה.

5 כשהרוטב רותח מכניסים את הקישואים הממולאים, ומוסיפים מים עד כיסוי כמעט מלא של הקישואים.

6 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה. מבשלים שעה וחצי עד שעתיים.

 

>> עוד מתכונים צמחוניים

>> עוד מתכונים טבעוניים

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

בקרו בבלוג של נטלי - The Vlog