סלט תפוחי אדמה ופול ירוק
כבר שנים שלא החלפנו את סלט תפוחי האדמה שלנו, והנה הגיע המתכון הזה וגרם לנו לעשות את הצעד - בזכות הפול הירוק, זיתי הקלמטה והרוטב הקליל והלימוני. שדרוג מוצלח, פשוט וגם טבעוני לסלט הכי אהוב על השולחן
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 18/06/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות ומבושלים
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים
1 כוס פול ירוק, מבושל ומסונן
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים, חתוכים לרצועות ומטוגנים עד להשחמה
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
כפית עלי תימין
כפית מלח גס
חצי כוס מיץ לימון
כף חומץ בלסמי
כפית צ'ילי גרוס יבש
פלפל שחור
שן שום כתושה
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.
2 שמים בקערה רחבה את מרכיבי הסלט, שופכים את הרוטב ומערבבים.