אוכל
צילום׃ Alejandro Salvador Mir, Istock

רוטב עגבניות הכי מהיר שיש

מתכון מנצח של ג'יימי אוליבר עם התאמות קלות שלנו: אנחנו ניסינו אותו על פיצה ועל פסטה, ופשוט התמוגגנו. לא ייאמן שזה יכול להיות כל כך פשוט

| mako אוכל | פורסם 23/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 862 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שמן זית

6 עגבניות גדולות ובשלות (רצוי תמר), חתוכות לקוביות

שן שום קצוצה

חופן נדיב של עלי בזיליקום או אורגנו, קרועים

מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן במחבת עם תחתית עבה.

2 מוסיפים את השום, וכשהוא מתחיל לשנות צבע גם את העגבניות. זהירות, הן משפריצות.

3 מביאים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי ברתיחה חזקה מאוד 5 דקות.

4 מוסיפים את הבזיליקום והמלח. אפשר לטחון את הרוטב, אבל ממש לא חייבים, אנחנו משאירים אותו ככה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!