פשטידת בצל ללא גלוטן או סוכר
פשטידה טעימה ונימוחה שהיא ארוחה קלילה ומוצלחת ללא שימוש בסוכר או בקמח
| מכון אברהמסון
| פורסם 26/05/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1/4 כוס קמח אורז
1/4 כוס קורנפלור
4 בצלים גדולים קצוצים דק
1/2 כוס שמן זית
1 כפית קסנטן גאם
1 כפית משפר אפיה 10 או גואר גאם
4 ביצים
1/2 שקית אבקת אפייה
2 כפות אבקת מרק ללא גלוטן או מלח עשבים
1/4 כוס עירית קצוצה/ זיתים
שומשום/ זעתר
אופן ההכנה:
1 בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים.
2 בתבנית שקעים משומנת או תבנית ארוכה יוצקים את העיסה.
3 מפזרים מעל העיסה מעט שומשום או זעתר.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-20 דקות. מגישים חם.