אוכל
צילום׃ דניאל בר און

כרובית ממולאת בחלקי פנים

כרובית שלמה, מבושלת וממולאת במוח, אשכי הודו ופטריות. מנה מתובלת היטב ומלאה בכל טוב

ריקי סוויסה ושלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 09/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרובית בינונית

שמן זית

1 בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום פרוסות

1 שורש סלרי

200 גרם פטריות שימאגי

200 גרם מוח טלה

150 גרם אשכי הודו

מלח

פלפל שחור

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הכרובית כ-10 דקות. מוציאים ומניחים בצד.

2 במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, שום, שורש סלרי, פטריות, מוח ואשכים. מתבלים במלח, פלפל שחור וג'ינג'ר ומצננים.

3 מניחים את הכרובית על משטח העבודה, מפרידים בין פרחי הכרובית וממלאים בתערובת המילוי בעדינות שהכרובית לא תתפרק ותישאר שלמה. בתנור שחומם ל-180 מעלות אופים  20 דקות ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

 

כפתור מגה