צילום׃ דניאל בר און
כרובית ממולאת בחלקי פנים
כרובית שלמה, מבושלת וממולאת במוח, אשכי הודו ופטריות. מנה מתובלת היטב ומלאה בכל טוב
ריקי סוויסה ושלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 09/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
כרובית בינונית
שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום פרוסות
1 שורש סלרי
200 גרם פטריות שימאגי
200 גרם מוח טלה
150 גרם אשכי הודו
מלח
פלפל שחור
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הכרובית כ-10 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
2 במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, שום, שורש סלרי, פטריות, מוח ואשכים. מתבלים במלח, פלפל שחור וג'ינג'ר ומצננים.
3 מניחים את הכרובית על משטח העבודה, מפרידים בין פרחי הכרובית וממלאים בתערובת המילוי בעדינות שהכרובית לא תתפרק ותישאר שלמה. בתנור שחומם ל-180 מעלות אופים 20 דקות ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים