אוכל
צילום׃ mako אוכל

קובה צמחוני במילוי שקדים ופטריות

אני צמחונית אז חיפשתי אלטרנטיבה לקובה הבשרי הרגיל.

olivya | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 כוס סולת

1/2 בורגול

מלח

כ 10 פטריות

בצל קטן

שבבי שקדים

פלפל

אגוז מוסקט

ציפורן טחון

קינמון

שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

יוצרים בצק מהבורגול והסולת וקצת מלח. מניחים בצד.

קוצצים בצל ופטריות ומטגנים במעט שמן, מטבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, ציפורן ומעט קינמון. יוצרים כדורים מהבצק, יוצרים גומה וממלאים בפטריות. (אם הבצק קשה מרטיבים במעט מים ולשים שוב) הבצק מספיק לכ 20 קובות. מטגנים בשמן חצי עמוק עד שמזהיב.