אוכל
צילום׃ 2sxc

אורז בסמטי עם אפונה

תוספת נפלאה עם אפונה ובצל

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏2 כוסות + 2 כפות מרק צח מירקות‏

חצי בצל קטן קצוץ דק

שן שום כתושה

חצי כפית ריחן מיובש

כוס אורז בסמתי

כפית מלח ים

חצי כפית פלפל שחור טחון טרי

‏250 גרם אפונה ירוקה קפואה‏

אופן ההכנה:

מחממים את 2 כפות המרק בסיר גדול. מוסיפים בצל, שום וריחן. מבשלים במשך 2 דקות, מעל להבה נמוכה. מוסיפים ‏‏2 כוסות מרק, אורז, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 20 דקות. מוסיפים את האפונה ומבשלים ‏במשך 5 דקות נוספות או עד שהאפונה מבושלת.‏