צילום׃ 2sxc
אורז בסמטי עם אפונה
תוספת נפלאה עם אפונה ובצל
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות + 2 כפות מרק צח מירקות
חצי בצל קטן קצוץ דק
שן שום כתושה
חצי כפית ריחן מיובש
כוס אורז בסמתי
כפית מלח ים
חצי כפית פלפל שחור טחון טרי
250 גרם אפונה ירוקה קפואה
אופן ההכנה:
מחממים את 2 כפות המרק בסיר גדול. מוסיפים בצל, שום וריחן. מבשלים במשך 2 דקות, מעל להבה נמוכה. מוסיפים 2 כוסות מרק, אורז, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 20 דקות. מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד שהאפונה מבושלת.