וידאו WMV׃ none
חציל ממולא ברוטב חריף
חצילים ממולאים בבשר טחון, שקדים ועשבי תיבול, מוגשים ברוטב עגבניות חריף
אתי לוי | מאסטר שף
| פורסם 30/11/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (3 מנות):
חציל שלם מקולף
בצל קצוץ
100 גרם בשר טחון
נענע קצוצה
בזיליקום
פטרוזיליה
כף שקדים קצוצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
3 שיני שום
חצי פלפל ירוק בהיר מתוק
שמן
לרוטב החריף:
3 שיני שום
חצי פלפל ירוק בהיר מתוק
1 פלפל ירוק חריף
6 עגבניות, חלוטות ומקולפות
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את החציל בשלמותו בשמן עמוק. מניחים על נייר סופג.
2 מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד מספר דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים, מבשלים מעט ומכבים את הגז.
3 חותכים את החציל לאורכו וממלאים במלית הבשר.
4 מכינים את הרוטב החריף: קוצצים את כל חומרי הרוטב ומבשלים עד שהוא מסמיך.
5 מניחים את החציל הממולא בתוך המחבת/הסיר עם הרוטב, ומשלים עוד דקה שתיים על אש נמוכה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!