אוכל
צילום׃ אינה קראבצקי

הממולאים של אינה

אחרי אינספור מתכוני עדות, אינה קראבצקי חוזרת לפלפלים הממולאים של אמא שלה. תנסו, תבינו למה

אינה קראבצקי | mako | פורסם 13/05/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

600 גרם בשר טחון (חצי עוף חצי הודו אדום)

כוס אורז שעבר חצי בישול (ממש כמו פסטה – מבשלים עד שנהיה אל דנטה ושוטפים)

1 בצל גדול קצוץ דק

1גזר גדול מגורד

4 שיני שום קצוצות

חצי כוס צנוברים

כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה וכוסברה)

15 פלפלים קטנים, מנוקים בעדינות מהגרעינים

10 קישואים קטנים, מנוקים מתכולתם (תשמרו את המכסים)

2 עגבניות חתוכות לקוביות

קופסת רסק עגבניות

מלח ופלפל

3-4 כפות שמן

כוס וחצי גרגירי חומוס קפואים

אופן ההכנה:

1 במחבת גדולה מטגנים את הבצל והגזר עד להזהבה קלה. מוסיפים את הצנוברים והשום ומטגנים עוד כדקה.

2 בקערה גדולה מערבבים את הירקות המטוגנים, הבשר, האורז ועשבי התיבול, ומתבלים במלח ופלפל.

3 ממלאים את הירקות אך לא דוחסים בכוח (האורז ממשיך להתבשל ולקבל נפח), ומסדרים בשכבה אחת בסיר נמוך ורחב.

4 ממלאים את הסיר במים חמים כמעט עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מוסיפים מעט מלח, עגבניות, רסק וחומוסים ומנמיכים את האש. מבשלים כשעה.

5 להגשה: מסדרים בכל צלחת 3-4 ממולאים ומעט מהחומוסים, מטפטפים מעט שמן זית ומעטרים בעלי כוסברה.