אוכל
תמונת AVI׃ mako

ברבוניות מטוגנות על אורז עם תרד

דגי ברבוניה מטוגנים, ממולאים בלימונים כבושים ומוגשים על אורז עם תרד. מעדן שתתמכרו אליו

שלי הרמן | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 דגי ברבוניה טריים

3 לימונים

פלפל שאטה

פלפל אנגלי

שליש כוס אורז

חבילת עלי תרד, קצוצים

בצל, קצוץ

שמן זית

כוס קמח

קורט תימין

ביצה

2 שיני שום, קצוצות

אופן ההכנה:

1 חותכים את הלימונים לפלחים דקים, ומניחים בקערה עם מעט מיץ לימון, פלפל שאטה גרוס, פלפל אנגלי ושמן זית. נותנים ללימונים לעמוד בהשריה – כמה שיותר, יותר טוב.

2 הכנת האורז: מאדים את הבצל עם מעט שמן זית, מוסיפים את התרד ומעט מיץ לימון ומבשלים מעט. מוסיפים את האורז, מתבלים בפלפל ומלח ומוסיפים 2/3 כוס מים. מבשלים עד שהאורז מוכן.

3 מערבבים קמח, תימין וביצה עם מעט מים ויוצרים בלילה לדגים. תופסים כל דג בזנב וטובלים בבלילה. מטגנים במחבת.

4 תערובת הלימון: סוחטים את הלימונים שהשרנו ומוסיפים להם 2 שיני שום קצוצות.

5 ממלאים כל דג מטוגן בתערובת, ומגישים לצד האורז.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!