קישואים ממולאים בשר טלה וצנוברים
ברוטב יוגורט מנטה
טארק שהואן |
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (5 מנות):
5 קישואים
1 קילו בשר טלה טחון
3 בצלים חתוכים לקביות
5 שיני שום כתושות
25 גרם שומן כבש
100 גרם צנובר קלוי
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 ליטר יוגורט 9 אחוז
100 גרם נענע קצוצה
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל
כפית בהארט
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות1. שמים את השומן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והבשר. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את הצנוברים.2. מרוקנים את הקישוא מהבשר שלו ומשארים את המכסה. ממלאים את הקישוא בתערובת בשר הטלה ומכסים במכסה שלו.3. מערבבים את כל החומרים של הרוטב ויוצקים מעל הקישוא. אופים כ- 30 דקות ומגישים.מומלץ להגיש לצד גרגרי חומוס מבושלים