אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מנגולד ממולא בבשר

הנה מנה נחמדה ומקורית לאירוח: עלי מנגולד ממולאים בשר טחון, עגבניות, בצל ופטרוזיליה שטוגנו, שניצל סטייל, עם פירורי לחם וביצה. קצת סלסת עגבניות קלילה ליד ואתם מסודרים

איה קרמרמן | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מנגולד

בצל

עגבניות חתוכות

בשר טחון

פלפל שחור

מלח

פטרוזיליה

קמח

ביצה

פירורי לחם

שמן

לסלסה:

עגבניות מגורדות

שן שום, קצוצה

מלח

שמן זית

אופן ההכנה:

1 המנגולד: חולטים את העלים במים רותחים עד לריכוך.

2 מטגנים את הבצל, העגבניות והבשר הטחון ביחד עם פלפל, מלח ופטרוזיליה.

3 מוציאים את החלק הלבן של המנגולד וממלאים במעט מהבשר המטוגן. מקפלים את הצדדים ומגלגלים.

4 עוטפים את המנגולד בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים קלות מכל צד עד להשחמה.

5 ההגשה: מגררים עגבניות ושן שום, מוסיפים מלח ושמן זית ומגישים לצד המנגולד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.